Preparació de Flors de Bach

Edward Bach (24 de setembre - 1880 27 de novembre -1936) va ser un metge, cirurgià, patòleg, bacteriòleg i homeòpata anglès que va inventar i va promoure els "Remeis florals de Bach". Malgrat la seva extensa formació científica, el Dr. Bach creia que l'actitud mental i la resposta de l'organisme i de la persona, vista en la seva globalitat, davant de circumstàncies que poden ser estressants i / o traumàtiques, influïa de forma vital en el manteniment d'un bon estat de salut i, de fet en l'actualitat, es contempla l'estrès com un factor desencadenant d'algunes patologies orgàniques.
 

En els últims anys de la seva vida, apartat de la seva professió com a metge i professor científic, vivia al camp i, amb un contacte constant amb la natura, va desenvolupar un sistema complet en el qual feia servir (i s'usa actualment) 38 essències florals, cadascuna d'elles preparada amb les flors de plantes silvestres, d'arbres o d'arbustos que serveixen per tractar la persona de forma individualitzada, especialment en relació als trastorns emocionals. Aquests remeis, suaus i segurs, són utilitzats de manera complementària en diversos àmbits, tenint com a propòsit donar suport a qui pateixi situacions d'ansietat, estrès, angoixa, etc.


 És possible, en algunes circumstàncies, utilitzar-les de manera preventiva (exàmens, exposicions orals, reunions, pànic escènic ...) podent-se prendre soles, o bé, amb altres tractaments, ja que no entraran en conflicte amb medicacions farmacològiques o homeopàtiques.
Les flors de Bach, en cap cas, pretenen substituir tractaments mèdics, però, serveixen de suport complementari a la persona que necessiti d'elles.

En farmàcia Bolós podem formular la combinació que més s'adapti a les teves necessitats

Preu: segons la formulació.